Masser af foreningsfordele til dig med YouSee More
Forening: YouSee - Antenneforening - Master
Publiceret af: Admin
Dato: 20-09-2018 12:58:52
Kategori: YouSee More
     

Vi er rigtig glade for at kunne fortælle dig, at vores forenings tv-pakker nu giver adgang til fordelsprogrammet YouSee More. Her får du adgang til en række valgfrie fordele – uden det koster ekstra. Nogle af jer er måske allerede en del af YouSee More, hvis du har et adgangsgivende Mobil eller Bredbåndsabonnement hos YouSee. Derfor er det rigtig glædeligt, at endnu flere af jer nu kan få adgang til fordelsprogrammet med et katalog af fordele, hvis du har minimum to forskellige produkter.

Ved åbning af vores tv-pakker i fordelsprogrammet vil det dog kun gælde for tv-pakkerne: Mellem- og Fuldpakke og Mellem- og Fuldpakke med Bland Selv.

Det betyder, at I kan få op til 5 valgfrie fordele via YouSee More – helt uden at det koster ekstra. YouSee giver jer, som nu kan tilmelde sig, direkte besked om jeres nye mulighed.

I kan naturligvis også ringe til YouSee eller besøge en af deres butikker. I kan selv tjekke via ’’Mit YouSee’’ på yousee.dk, hvor I ligeledes modtager besked om mulighederne med YouSee More.

 

YouSee More - valgfrie fordele

  • Du kan vælge 3 fordele, når man har 2 produkter - fx tv og bredbånd

  • Du kan vælge 5 fordele, når man har 3 produkter – fx tv, bredbånd og mobil

Det betyder helt konkret, at du i ultimo september modtager en mail fra YouSee om, at du nu kan tilmelde sig fordelsprogrammet.

Nogle produkter er ikke adgangsgivende lige nu, men vi føjer løbende flere produkter til. Du kan se, hvilke produkter, der giver adgang på yousee.dk/more, eller ringe på 70 7038 04

Læs mere om YouSee More her https://more.yousee.dk/

  

 
Cookies

Formand

Morten Bjerrehuus
Tlf. 61 62 27 52 efter 17:00
mortenb@bryrupnet.dk

Kasserer

Preben L. Pedersen
Tlf. 3148 1319
kasserer@bryrupnet.dk

Pakkeskift, åbning & lukning
Kontakt Dansk Kabel TV
bryrup@danskkabeltv.dk
Tlf. 7695 8424 mellem kl. 9-15

DKTV

43 32 47 00
Ring til Dansk Kabel TV vedr.:

Anmeldelse om fejl på anlæg
Fejl på husinstallation

YouSee

70 70 40 70
Vedr. bland-selv og den nye boks

70 70 40 40
Øvrige henvendelser